Naša igralka je v kopalkah videti fantastično!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
S sledilci delila prelep utrinek s počitnic.
Oglej si celoten članek

Priljubljena igralka serije Reka ljubezni, Lara Komar, ki je bila leta 2018 razglašena za najbolj fatalno Slovenko, tudi s svojimi počitniškimi posnetki dokazuje, da si vsekakor zasluži ta naziv. 

Lara z družino letos dopustuje na italijanskem otočku Favignana, kjer je nastala tudi ta romantična fotografija naše zvezdice. Njeni sledilci se s komplimenti, kot sta lepotna kraljica in top model, niso držali nazaj.

Ste vedeli, da je Lara kar eno leto čakala na svojega moža? "Absolutno je bilo vredno in tudi v tem času je bilo lepo. Tudi to je lepo, da ne steče vedno vse tako zlahka,“ nam je pred časom povedala dvakratna mamica. 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:57 10. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 06:42 9. September 2020.

    Kdo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.