Naša lepa političarka komentirala, kako se počuti v zelo posebnem obdobju

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Čestitke dežujejo …
Oglej si celoten članek

Strokovnjakinja za mednarodno pravo, politologinja in državna sekretarka na Ministrstvu za pravosodje Dominika Švarc Pipan bo oktobra prvič postala mamica, kot je prva poročala revija Suzy. Lepa političarka je novico potrdila tudi za zurnal24.si, povedala, da se dobro počuti in da s soprogom pričakujeta deklico. Več ni želela razkriti, saj si teh nekaj tednov, ki jo še ločijo do poroda, želi zasebnosti. 

42-letna Pipanova je leta 2017 večno zvestobo obljubila Matjažu Pipanu, poročil pa ju je njen strankarski kolega Matjaž Nemec

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:13 27. September 2020.

    stara koka.

  • 14:01 27. September 2020.

    Srečno in vse dobro ga. Pipan.!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.