Naša lepotica pričakuje drugega otroka

Foto: Facebook Marko Grilc Foto: Instagram Lea Sirk Foto: Youtube Tjaša Hrovat Steklasa Foto: POP TV Suzana Perman Foto: Instagram Jana Koteska Foto: Instagram filip pesek, nastja kramer
Pravi zvezdniški baby boom tudi letos …
Oglej si celoten članek

Že kar lepemu zborčku letošnjih znanih nosečnic se je pridružila tudi nekdanja Lepa soseda Tina Melik (nekoč Starc), ki pričakuje svojega drugega otroka. Tina je junija 2019 pozdravila rojstvo svoje prvorojenke Maše, ki bo sodeč po Tininem trebuščku že zelo kmalu postala starejša sestrica.

Foto: Facebook Tina Melik

Veselo novico pa so konec poletja sporočile tudi nekatere druge znane Slovenke. Svojega tretjega otroka pozimi pričakuje pevka Lea Sirk, prav tako tudi glasbenica Nina Kay, sicer zaročenka našega vrhunskega športnika Marka Grilca. Lepotica Jana Koteska je noseča v drugo, novinarka Suzana Perman, pevka Tjaša Hrovat Steklasa in snaha Rosvite Pesek, podjetnica Nastja Kramer Pesek pa bodo mamice prvič. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:55 10. September 2021.

    In koliko drugih bo tudi rodilo pa se ne izpostavljajo. Tile pesek ovi se pa bojim da mi bojo še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.