Naša lepotica z najbolj "slastnim" možem v državi spet mamica

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Misica je postala mamica v drugo …
Oglej si celoten članek

Anjeza Bonotelli, miss earth Slovenije 2012, je včeraj drugič postala mamica. S soprogom Luko sta se razveselila še enega dečka, ki sta mu nadela prav zvezdniško ime, Aaron. Za to ime se je za svojega drugorojenca pred leti prav tako odločila naša misica in manekenka Iris Mulej

Foto: Facebook Anjeza Bonotelli

Anjeza in Luka imata doma še dečka Liama. Naša lepotica je tako blažena med fanti, a ne le to, lahko bi celo rekli, da ima najbolj slastnega moža v državi, saj je Luka lastnik in direktor legendarne čokoladnice Cukrček, ki sta jo pred destletji ustanovila že njegova starša. Sicer pa je bila Anjezina družinska dinamika nekoč povsem drugačna, saj kot otrok doma ni imela bratov, pač pa kar 5 sester. Družinici iz srca čestitamo. 

Foto: Osebni arhiv Anjeza Barbatovci

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:12 20. Marec 2021.

    Prisežem, da za to misico pa res še nikoli nisem slišala. Če ji krona ni prinesla prepoznavnosti ji je pa …

  • 19:41 19. Marec 2021.

    Še ena k je bolj gledala denarnico, kot kaj drugega

  • 11:46 19. Marec 2021.

    Kdo da otroku ime Aaron? Običajno so to judi in ne kristjani. Čudno je vse to.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.