Naša manekenka ve, kako se zabavati

Foto: Rok Malek
Foto: Rok Malek
Ena izmed najuspešnejših in najbolje plačanih slovenskih manekenk Natalija Osolnik uživa v še zadnjih dnevih poletja.
Oglej si celoten članek

Natalijo Osolnik številni najbolje poznate z veleplakatov, s katerih se vam redno smehlja zgolj v bikiniju ali seksi spodnjem perilu. Lepo manekenko pa smo nazadnje opazili (žal) vso oblečeno, ko je uživala na priljubljeni papricirani terasi v Portorožu, kjer se je udeležila koncerta skupine Xequtifz z Majo Keuc. Postavna svetlolaska je prišla v družbi prijateljic, dekleta pa so bila prikupno razigrana.

Simpatična Natalija je konec tedna italijanske, nemške in ameriške modne brvi z velikim veseljem zamenjala za žuriranje in se prepustila sproščenemu vzdušju in dobri glasbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:37 27. Avgust 2013.

    to smo pa res morali vedet

  • 11:02 27. Avgust 2013.

    silikonarka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.