Naša misica ne more iz Miamija

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Naša aktualna Miss universe Urška Bračko je obtičala v Miamiju.
Oglej si celoten članek

Urška Bračko bi morala včeraj odpotovati nazaj domov, a je na letališču v Miamiju izvedela, da se njeno bivanje na Floridi še ni končalo. Naša lepotica in miss iz Hrvaške bi morali v Evropo leteti preko New Yorka, kjer pa jim prometne preglavice povzroča močno sneženje in močan veter, zato je bil njun let odpovedan.

Kot je za Žurnal24 povedala soorganizatorka Miss Universe Slovenije in tiskovna predstavnica tega dogodka Kaly Kolonič, zanju poskušajo najti rešitev. “Še vedno ne vesta, kako bosta prišli domov. Več bo znano danes,” je še izjavila Koloničeva.

Včerajšnjo noč sta lepotički še lahko preživeli v hotelu, kjer so bivale tekmovalke letošnjega lepotnega izbora, kaj bosta storili, če se vremenske razmere ne pomirijo in bi se njun obisk ZDA še malo zavlekel, pa še ne vesta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:48 28. Januar 2015.

    Glede na to, da pišeš o IQju osebe, ki je sploh ne poznaš in ne veš ničesar o njej, me …

  • 12:56 28. Januar 2015.

    kr tam naj ostane, saj se je povprečni iq zelo dvignil, sedaj ko jo ni!<br /><br />Sem pa že 100% …

  • v Miamiju ji pa res ne bo hudga :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.