Naša misica priznala, da je popravljena

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Lepotička Patricija Peklar je ena tistih misic, ki cvetijo od znotraj navzven.
Oglej si celoten članek

Patricija Peklar, Miss Eco Queen 2015 in Miss Earth Slovenije 2014, je ena tistih lepotic, ki veliko dajo nase. Lepotička, ki si zaradi zdravstvenih razlogov popravila nos, kot nam je priznala, je prepričana, da zunanja lepota ni vse. Sama se veliko ukvarja z duhovnostjo, zdravo prehrano, pred časom se je odpovedala mesu in verjame v moč pozitivnih mislih. Pravi, da so to tiste stvari, zaradi katerih žariš in Pati resnično sije. Poleg zdravega načina življenja, pa je svetlolaska tudi že prava mojstrica ličenja, zato je nikoli ne boste ujeli neurejene.

A fantje, kremplje stran, Pati menda ljubi svojega nogometaša, zato lahko o tej domači lepotici le sanjate!

Pati nekoč ...

Foto: mediaspeed Patricija Peklar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:34 3. Marec 2016.

    Jaz glasujem za: Pati-nekoč :-)

  • 18:05 3. Marec 2016.

    plastik-fantastik za pet let zlagane sreče...in ne mi govorit da je ženska lepa znotraj, nobeden človek ni znotraj lep...pojdi na …

  • 08:05 3. Marec 2016.

    To je pa tako priskutno, da bolj ne more bit!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.