Naša miss: Nasprotovala lepotnim posegom, danes ima nov dekolte

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nekoč odločno proti, danes pa z novim oprsjem …
Oglej si celoten članek

Nekdanja missica, voditeljica in pevka slovensko-tajskih korenin, Jinny Ribič, je bila nekoč odločno proti lepotnim posegom in operacijam ter to tudi javno izrazila, danes pa jo krasijo precej bujne košarice. 

Na družbenih omrežjih smo namreč opazila, da ima Jinny, ki je zadnja leta sicer delala v Švici, precej bolj bujno oprsje kot nekoč. Lepotica je dokaz, da se zarečenega kruha res največ poje, saj je priznala, da je lepotnim trendom podlegla tudi sama in si omislila večje prsi. 

Jinny nekoč ...

Foto: Facebook Jinny Ribič

In Jinny danes ...

Foto: Facebook Jinny Ribič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:54 31. Maj 2021.

    Vzklilo sem koje guta..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.