Naša miss se je pri predstavitvi Slovenije zmotila

Foto: Sandi Fišer/Mediaspeed
Foto: Sandi Fišer/Mediaspeed
Maja Taradi je v predstavitvenem videu o Sloveniji povedala sledeče …
Oglej si celoten članek

Letošnja mis Slovenije Maja Taradi je v predstavitvenem videu Slovenijo označila za najmanjšo in najbolj zeleno državo v Evropi. No, misica se je verjetno malce zarekla, saj je v Evropi še 11 držav, ki so manjše od naše.

"Sem Maja Taradi in sem stara 26 let. Prihajam iz Slovenije, najmanjše in najbolj zelene države v Evropi. Sem diplomantka laboratorijske zobne protetike in sem študentka ustne higiene. Eden od ciljev, ki jih želim doseči je, napisati knjigo za otroke s posebnimi potrebami. Rada bi jim sporočila, da so vsake sanje uresničljive, če verjameš sam vase,“ je povedala Maja v videu, ki si ga lahko ogledate spodaj.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:55 9. December 2016.

    Piši kao što govoriš,nje.Spet eden,ki ne zna zalaufat pralnega stroja.

  • 11:08 9. December 2016.

    Papaja Popi: ti pa ne poznaš RODILNIKA, a ne?

  • 11:07 9. December 2016.

    Pač kokoš. <br /><br />K.D.: Glede Lihtenštajna ... A naslednjič lahko pričakujemo tudi Nju Jork, Vašington, Cirih, Sidni, Otava, Štokholm …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.