Naša mlada zvezdnica: "Moja seksualnost ne igra vloge pri mojem delu"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ničesar ne skriva ...
Oglej si celoten članek

Punca, ki diha in živi za glasbo, 22-letna Masayah oz. Mia Puhar Rodin, se je na sceno prebila s svojo pesmijo Broj. Od takrat naprej njeno ime samo še raste, letos je bila na podelitvi glasbenih nagrad Zlata Piščal razglašena za novinko leta, pred slabim mesecem pa je popolnoma razprodala Kino Šiška.

To strastno in zanimivo dekle si je vzelo nekaj časa in za priljubljeni modni portal Style.over.net poklepetalo o tem, od kod črpa inspiracijo in če bi kaj na svoji poti do slave spremenila. Spregovorila pa je tudi o tem, da si želi biti več kot le  LGBTQ+ ikona. Več o tem TUKAJ

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.