Naša nekdanja ministrica dobra prijateljica oskarjevke Michelle Yeoh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pravi, da sta prijateljici.
Oglej si celoten članek

Nekdanja ministrica za razvoj, strateške projekte in kohezijo ter evropska komisarka za promet Violeta Bulc je igralki Michelle Yeoh, ki je prejela oskarja za najboljšo žensko vlogo, čestitala na družbenih omrežjih in jo naslovila s prijateljico, kot so poročale Slovenske novice. Yeoh je oskarja dobila za vlogo v filmu Vsepovsod naenkrat in je postala prva igralka azijskega rodu z oskarjem za najboljšo glavno vlogo.

Našo nekdanjo političarko smo vprašali, od kod se z igralko malezijskega rodu pozna in kako sta povezani. "Spoznali sva se preko osebnih poznanstev in se družili tudi zasebno. Je izjemna igralka, ženska z veliko osebno globino in srcem na pravem mestu," je za zurnal24.si povedala Violeta Bulc.

Foto: Saša Despot volitve v evropski parlament 2019, Violeta Bulc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:32 17. Marec 2023.

    Tako, kot vedno, Bulčeva naklada, ne ....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.