Naša noseča starleta naokoli kot Britney Spears

Foto: Marko Delbello Ocepek
Foto: Marko Delbello Ocepek
Anja Jenko se je s fantom udeležila dogodka v Cirkusu in svoj nosečniški trebušček ovila v seksi čipkasto obleko.
Oglej si celoten članek

Foto: Splashnews britney spears Anja Jenko je že v drugem trimesečju nosečnosti in svoj nosečniški trebušček skrbno skriva. V zadnjem času je na družbenih omrežjih objavljala le svoje stare posnetke, sedaj pa so jo ujeli na zabavi v Cirkusu, kjer je nosila čipkasto seksi oblekico. Podobno, če ne celo enako "zračno" kreacijo smo pred leti videli tudi na Britney Spears.

Anja nam je v pogovoru sicer razkrila, da je imela zelo težek začetek nosečnosti. Zaradi dehidracije je morala celo večkrat v bolnišnico. Ob strani ji je ves čas stal fant Mario, s katerim je v zvezi šele pol leta. "Vedno sva se pogovarjala o nosečnosti. Nisva je načrtovala, a vseeno ne morem reči, da sva ravno pazila pri zaščiti,“ nam je zaupala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:10 21. November 2016.

    :))))))))

  • 19:57 21. November 2016.

    Boljše bi bilo,da bi si dala gate na glavo....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.