Naša pevka besna na novinarje

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Ta objava ji je "dvignila pokrov".
Oglej si celoten članek

V medijih je danes odjeknila novica, da je naša pevka Daša Gradišek zaradi smrti očeta ovita v žalost, kar pa drži le delno. Pevka namreč ni izgubila očeta, temveč dedka. 

"Dragi novinarji! Že kar nekaj let požiram vaše večinoma NEKREDIBILNE in NERESNIČNE izjave in članke o sebi, ki jih vedno BREZ MOJE VEDNOSTI objavljate v tiskanih medijih in na virtualnih medijskih platformah. In tale članek je kaplja čez rob! Res sem ovita v žalost, ampak ne zaradi očeta. Umrl je moj ata oziroma stari oče!!! Če nimate druge vsebine, je NAJMANJ kar lahko naredite to, da najprej PREVERITE INFORMACIJO, kaj menite? HVALA," se je na svojem Facebooku razjezila Daša, sporni članek pa so ta čas že umaknili s spleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:37 23. Maj 2019.

    In Ana a si si kej vzela na znanje tole kar je rekla "nasa pevka"!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.