Naša pevka Kataya v bolečinah

To ni bil njen teden.
Oglej si celoten članek

Pevka Kataya je trenutno verjetno več kot dobre volje. Njeno sodelovanje s srbskim raperjem Djomlo je obrodilo sadove. Kot kaže, se bo njun poletni hit Fuego med poslušalci dobro prejel, saj ima spot na YouTubu vse več ogledov.

Magazin Takšno smolo je imela Kataya na romantičnem dopustu

Kot nam je razkrila Kataya, je vse potekalo zelo hitro. V roku enega meseca sta se spoznala, posnela pesem in spot. Med snemanjem videa pa Kataya ni uživala... "Tisti teden sem imela hude migrene, pa ne zaradi dela. Bila sem pri nevrologu, okulistu, vse živo se je dogajalo … Na koncu sem vzela nalgesin in izpeljala snemanje,“ je razkrila za naš medij.

Magazin Uff, Kataya, ti posnetki niso za tiste s slabim srcem!

To je rezultat njunega dela!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:28 9. Julij 2019.

    to babo sem 1x spoznal na cesti...upam da tisti ki ji je dal izpit za avto ve da je v …

  • 09:09 9. Julij 2019.

    Dobim migrene že ko jo vidim-noben nalgesin ne pomaga...

  • 07:45 9. Julij 2019.

    Podn!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.