Naša pevka le tri mesece po porodu že vsa postavna!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kako ji je uspelo?
Oglej si celoten članek

Tekmovalka priljubljene oddaje Znan obraz ima svoj glas, pevka in voditeljica Maja Oderlap je julija dobila novo življenjsko vlogo, postala je mamica sinčku, ki sta mu s partnerjem nadela ime Lev.

Sodeč po Majinem Instagramu v novi vlogi izjemno uživa, predvsem v dopoldnevih, ki jih imata s sinom samo zase. Vedno nasmejana Maja tako še dodatno žari, povsem pa nas je presenetila tudi njena postava, saj je le tri mesece po porodu videti povsem vitka in v svoji stari formi. Le kako ji je to uspelo?

"Menim, da je največja skrivnost v dojenju. Z Levom se namreč polno dojiva, kar v najinem primeru pomeni osemkrat dnevno, skoraj eno uro. Sicer se v nosečnosti nisem pretirano zredila, saj sem imela nosečniško sladkorno in sem še posebej pazila pri prehrani. Koliko sem lahko, sem se tudi gibala. Kilograme sem tako že hitro začela izgubljati. Jem popolnoma normalno, kot sem prej, s telovadbo še ne pretiravam. Veliko vozičkam in ...  no, morda le malo premalo spim," je zaupala pevka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    17:25 17. Oktober 2020.

    Sedaj, ko je vsa raztegnjena, si je omislila nov, nekoliko večji dildo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.