Naša pevka mora zaradi koronavirusa spati pri radijcu

hitradio center hitradio center hitradio center hitradio center
Simpatična pevka Anabel, ki je po novem tudi voditeljica na Hitradiu Center, bo do nadaljnjega 24 ur na dan preživela v sobi svojega radijskega kolega Matica Meška.
Oglej si celoten članek

Hitradio Center bo namreč oddajal iz karantene, zaradi česar so studio prestavili v dnevno sobo simpatičnega voditelja. Na ta način želijo na Hitradiu spročiti, da je v teh časih največ, kar lahko storimo, to, da ostanemo doma. Priporočila #ostanidoma so sicer na radiu vzeli zelo resno, tudi zato, ker je moral pretekli teden njihov voditelj Tim Kores zaradi suma na okužbo na odvzel brisa, a so testi pokazali, da je negativen. 

"Matic in Anabel bosta iz domače dnevne oddajala, dokler bo potrebno, in to od zgodnjih jutranjih, pa do večernih ur, v tem času pa bosta poslušalcem nudila koristne in praktične napotke v zvezi s koronavirusom, izjave iz vseh koncev sveta, predvsem pa bosta v teh časih, ko druženje v živo ni možno, prijatelja na drugi strani," pravijo na Hitradiu Center.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:35 17. Marec 2020.

    A ni nekako odsvetovano spati skupaj ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.