Naša pevka po petih letih ljubezen dočakala na avtobusni postaji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pevka Maja Založnik ima zelo romantično ljubezensko zgodbo.
Oglej si celoten članek

"Srečala sva se na avtobusni postaji v Konjicah in sva šla na zmenek, ki je trajal od dvanajstih dopoldne do pol desetih zvečer. Bila sem cela zmedena in tisto noč nisem nič spala, ker sem se bala, da ne bom razočarana, a se je že po nekaj dneh izkazalo, da je to to," nam je razkrila Maja Založnik.

Golobčka bosta prvo obletnico praznovala maja, a že načrtujeta družino: "Želiva si, a zaenkrat imam še načrte z glasbeno kariero, ki pa bodo potekali sočasno z načrtovanjem družine. Smo le v teh letih." Maja je svojemu izbrancu posvetila tudi zadnjo skladbo You are my life (Ti si moje življenje). "Komad je sicer star je že pet let, a sem čakala pravi trenutek in pravo osebo, da ga izdam," pravi. Pri pevki pa gre ljubezen tudi skozi želodec, saj jo njen dragi redno spremlja na koncertih in skrbi, da njen želodček nikoli ni prazen. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.