Naša pevka pokazala fanta, ki ga skriva že od leta 2019

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Valentinova objava …
Oglej si celoten članek

Naša uspešna pevka Senidah je za Valentinovo objavila fotografijo s postavnim temnolascem, hrvaški Index pa poroča, da je to njen fant, s katerim naj bi zvezo začela že leta 2019, a ga je spretno skrivala pred mediji. 

35-letna pevka je ob skupni fotografiji zapisala: "Valentinovo na to prelepo nedeljo. Ali noš moj valentin?" Par naj bi se spoznal v eni izmed diskotek, kjer je Stefan, kot še poročajo srbski in hrvaški mediji, delal kot varnostnik. Črnogorca iz Herceg Novega naj bi ji predstavili skupni prijatelji, nato pa je med njima kmalu vzklila romanca. 

Senidah je bila pred tem vrsto let v zvezi s producentom in glasbenikom Anžetom Kacafura – Cazzafuro, ki ga še danes šteje za člana družine, kot je povedala v intervjuju z Vesno Milek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:10 17. Februar 2021.

    Meni se pa ona zdi transvestit.

  • 13:01 17. Februar 2021.

    Glavno,da ona FuraCazzo.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.