Naša pevka povila drugega otroka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Žana Povše je rodila.
Oglej si celoten članek

Žana Tajm, nekdaj Povše, je spet postala mamica. Veselo novico je na družbenih omrežjih delil njen mož, hrvaški glasbenik Boris Tajm.

"Ljudje, danes (včeraj, op. avt.) ob 19:27 sem postal najsrečnejši oče, mož prečudovite žene, ki je rodila najinega malega in najino prvo avtorsko delo (na to temo). Leo, dobrodošel,“ je zapisal Boris. Žana je rodila v porodnišnici v Novem mestu.

Pevka ima sicer že enega otroka, hčerko Kiaro, ki se ji je rodila v prvem zakonu z Danijem Salobirjem. Zakon se je končal leta 2018.

Žana in Boris sta se poročila novembra 2019, in sicer na skrivaj. Par se dobro razume tudi poslovno. Skupaj nastopata kot Duo Time.

Ne zamudi 2. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.