Naša pevka razkrila resnico o tej romantični fotografiji

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sta res par?
Oglej si celoten članek

Junija je hrvaški pevec Boris Rogoznica objavil fotografijo, na katerem ga poljublja naša Nina Donelli. Takoj se je začelo govoriti, da je pevka pri naših sosedih našla novo ljubezen. Spomnimo, pred leti je bila v zvezi z igralcem Ivanom Hercegom.

Kaj je resnica? "Ne, nisva par. Fotografija je nastala na festivalu v Vodicah, kjer sva se z Borisom tistega večera spoznala. Malo sva se podružila, niti se nisva preveč osebno spoznala,“ je za naš medij povedala in razložila, kako je prišlo do poljuba na lice: "Bila je šala. Izzval me je, ali si ga upam poljubiti, in sem ga, zakaj pa ne. Najin odnos ni niti na kolegialni ravni. Samo spoznala sva se, in to je to.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:29 30. Avgust 2021.

    In ko ga spoznaš, ga kar takoj poljubiš?, članek brez repa in glave!!! No ja,novinarji že dolgo časa pišete članke …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.