Naša pevka v šoku, to je naredil svetovno znani pevec!

Kakšna čast!
Oglej si celoten članek

kim begović 20-letna Kim Begovič zagotovo ni več neznano ime na slovenski glasbeni sceni. Leta 2019 se je na Emi potegovala za evrovizijsko vstopnico s skladbo 'Rhythm Back To You', kjer je sodelovanje spletla z duom Maraaya, preteklo leto pa je izdala tudi svoj prvi mednarodni singl 'Calling Me', pri kateremu je s švedsko glasbeno ekipo, v sestavi Adriana Pupavac, Andreas Björkman & John Åhlin, sodelovala tudi kot soavtorica glasbe, besedilo pa je pripravil znani irski tekstopisec Aidan O'Connor.

V dneh, ko je javno življenje omejeno, se je mlada glasbenica večkrat usedla za klavir ter pripravila nov glasbeni material, v vmesnem času pa je oboževalcem večkrat postregla s priredbami in to kar na svojem instagramu. In prav nič drugače ni bilo pred dnevi, ko je objavila kratko priredbo skladbe Parents, ki jo izvaja britanski glasbenik Yungblud, ki je v preteklem letu prejel nagrado MTV za najbolj obetavnega izvajalca preteklega leta.

"Ko sem opazila njegovo glasbo, se je v meni nekaj zgodilo. Ne znam pojasniti, vendar se je nekaj premaknilo. Ob njegovi glasbi sem dobila občutek, da je glasba svet, v katerega se lahko vedno zatečem in kjer se počutim res domače," pove simpatična Mariborčanka, ki je pred leti stala tudi na odru oddaje Britain's Got Talent.

Ta vikend pa je bil za njeno glasbeno pot usoden. Takoj po objavi videa, je Yungblud opazil talentirano pevko in njen posnetek objavil v svoji Instagram zgodbi. Kim pravi, da se je telefon začel tresti od prejetih obvestil, dogodkov pa sprva ni znala povezati: "Na neki točki je moj telefon skorajda ni več dohajal obvestil, ki sem jih prejemala od Instagrama. Ko sem odprla profil, sem padla v šok. Niti v sanjah si nisem predstavljala, da bom imela kdaj možnost, da bi moja glasba prišla ravno do glasbenika, ki je do tega trenutka moja največja glasbena inspiracija. Večkrat sem poslušala njegove intervjuje in ravno on me je navdihnil, da sem končno izstopila tudi cone udobja."

"V trenutku je baza njegovih oboževalcev priromala tudi na moj Instagram. Ko sem videla, da je objavil moj posnetek, mi je šlo na jok," z iskricami v očeh pove Kim Begovic, o kateri bomo letos zagotovo še slišali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:10 19. Januar 2021.

    Jaz sem pa mislil, da je potres. Pa so bile le vibracije telefona naše pevke, ko so leteli proti njej …

  • 15:12 19. Januar 2021.

    Nikoli slišala ne za enega, ne za drugega.

  • 07:13 19. Januar 2021.

    Svetovno znani pevec ahahahahaahahahahaha!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.