Naša pevka zgoraj brez pokazala novo estetsko pridobitev

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vam je všeč?
Oglej si celoten članek

Mlada pevka in voditeljica Gaja Prestor je tudi velika ljubiteljica tetovaž. Ima jih že kar nekaj, pred dnevi pa je na Instagramu pokazala novo pridobitev, ki se razprostira skoraj čez polovico hrbta. 

"Simbolika čapelj je pomembna, ker se njen pomen nanaša na mir in tišino, ki je pomemben tudi za nas, ljudi. Njena simbolika se prav tako nanaša na odločnost, ki jo rabimo, ko se na naši življenjski poti prebijamo čez močvirja in ribnike, a nikoli ne smemo obupati. Vstali bomo iz pepela," je Gaja zapisala ob goli fotografiji svojega hrbta, ki ga poleg čaplje krasi še pet drugih tetovaž. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:02 20. April 2021.

    Mi kdo razloži, zakaj za hudiča si je vtetovirala štorkljo na hrbet, bi bolj pasala na trebuh.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.