Naša priljubljena televizijska voditeljica presenetila s svojo vrnitvijo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Prestala je ognjeni krst. Kako je bilo?
Oglej si celoten članek

Foto: instagram Katja Tratnik IG zgodba Priljubljena televizijska voditeljica Katja Tratnik je svoje številne oboževalce ponovno pozdravila v jutranji oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija.

"Bilo je super, res. Mislim, da sem se šele z vrnitvijo zavedala, kako zelo sem pogrešala televizijo. Sploh sedaj, po tem kovid obdobju, ko smo imeli omejitve in se nismo družili," je pojasnila za Žurnal24 in iskreno priznala, da se je pred kamerami počutila zares dobro. "Po petih minutah sem imela občutek, kot da sploh nikoli ne bi šla. Spomnila sem se starih štosov, kako smo se hecali in lepo imeli. Moram pa povedati tudi, da so me zelo lepo sprejeli."

Pet let je minilo od njenega odhoda z nacionalne televizije, odločitev je bila takrat težka, a nujna. "Bila sem tako zelo utrujena in ob redni službi ni šlo več. Takrat sem bila tudi urednica, ob pol petih zjutraj sem že sedla v pisarni. Zaradi preobremenjenosti sem vikende preživljala v pižami, res ni več šlo, bila sem iztrošena," nam je priznala.

A njena vrnitev ni bila iz danes na jutri. V februarju letošnjega leta je bila ob 20. obletnici gostja skupaj z ostalimi nekdanjimi voditelji in takrat je priznala, da bi bilo lepo spet biti pred kamerami.

"Pogovarjali smo se torej že od februarja. Ampak, zdaj bo drugače, saj se očitno zavedajo, da sem gospa v letih in me malce 'šparajo'," je v smehu dejala. "So mi pa pripravili tudi napis: 'Lassie se vrača' in so bili prepričani, da ga ne bom dala okrog vratu. Ha, bolj star, bolj nor," je še dodala in poslala tudi dokaz, fotografijo, na kateri ima napis okrog vratu.

Katjo bomo v oddaji Dobro jutro lahko s kocko gledali ob sredah.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:43 2. Junij 2022.

    Ali pa če se nebi, prav nobene škode ne bi bilo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.