Naša radijca postala starša

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Družinici želimo vse najlepše.
Oglej si celoten članek

Radijski voditelj Željko Čakarević alias Željudin je postal očka. Njegova izbranka Petra Skrivarnik, ki prav tako dela na radiu Center, je razkrila, da sta dobila sinčka, ki sta ga poimenovala Nikola. "Pozdravljen, mali velikan. Ki sploh ne veš, kaj je življenje, a si življenje samo. Prišel je Nikola. Ker je mami fenica znanosti, ati pa od dol,« je za družbenem omrežju zapisala ponosna mamica, očka pa je napisal, da sedaj ni več najpomembnejši.

Ljubezen med Željkom in Petro pa se je začela burno. Zbližala sta se na službeni zabavi, ko je bil Željko še Petrin šef. Zvezo sta v službi skrivala, a se zaradi tega tudi veliko kregala. Za kazen sta dobila na radiu različne termine. Kasneje se je situacija obrnila in je Petra postala Željkova šefica, kar slednjemu menda ni bilo povsem po godu, zato je ponovno prihajalo do trenj. Na srečo sta jih uspešno odpravila.

Magazin Dekle našega komika tako zabavno oznanila nosečnost
 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.