Naša resničnostna zvezdnica končno pokazala fanta

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Dve leti ga je uspešno skrivala pred mediji …
Oglej si celoten članek

Tanja Balabanič, priljubljena tekmovalka šova Kmetija, je ob božiču na Instagramu objavila zaljubljeno fotografijo, na kateri se poljublja z neznanim moškim. Simpatična temnolaska  je za zurnal24.si razkrila, da gre za njenega izbranca, s katerim sta par že dve leti in to še iz časov, ko je nastopila v šovu.

"Lepo nama je, še vedno sva srečna, že dve leti. Šele sedaj pa sem skupno fotografijo objavila zato, ker moj dragi ni tip, ki bi se izpostavljal po družbenih omrežjih in v medijih," je povedala Tanja, ki še naprej skrbno varuje zasebnost svojega partnerja, zato njegovega imena ne želi razkriti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:52 1. Januar 2021.

    Kdo je to???

  • 10:14 1. Januar 2021.

    Ne ni klobasa krvavica je.

  • 09:49 1. Januar 2021.

    a ni klobasa ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.