Naša resničnostna zvezdnica vsa v povojih, razkrila, zakaj

Foto: Osebni arhiv rasema begulić Foto: Osebni arhiv rasema begulić
Ni videti lepo, ampak ...
Oglej si celoten članek

Rasema Begulić je večna iskalka ljubezni, srce je na pladnju nosila tudi v večih sezonah šova Ljubezen po domače in se vsidrala v srca gledalcem. Te dni pa je mnoge zaskrbelo, ko je bila opažena vsa v povojih. A brez skrbi, Rasema le okreva po lepotni operaciji.

"Na vsake toliko časa se odločim za pomladitev. Pred štirimi leti sem si dala popraviti ustnice in obrvi, sedaj pa sem se odločila za pomladitev vek. Poseg me ni bolel, okrevanje tudi ne, čez 9 dni mi odstranijo šive, končen rezultat pa bo viden čez tri tedne. Moram se malo pomladiti, morda bo kakšen dementen do mene zalutal, čeprav do mene več kot 40-letniki ne pridejo," se pošali Rasema, ki pa z lepotnimi popravki še ni končala.

"Če bo denar, si želim še novih prsi in manjši trebuh. S hujšanjem to ne gre. Lansko leto sem s telovadbo in dieto izgubila 23 kilogramov, a sem jih hitro dobila 12 nazaj. Takoj, ko začneš jesti, se kilogrami povrnejo. Stradati pa ne mislim, kakšno življenje je to, če si neprestano lačen," še dodaja Rasema. 

Foto: Facebook Rasema Begulić

Kmalu pa boste v novi sezoni šova Ljubezen po domače partnerja lahko iskali vsi ljubezni željni, Pop TV namreč že rekrutira nove romantične junakinje in junake podeželja. Zdaj je čas, da se prijavite v najbolj zaljubljeno oddajo. Mogoče ne boste našli partnerja, zagotovo pa vam ne bo dolgčas! Spoznali boste nove prijatelje in prijateljice, prepotovali širno Slovenijo, šli na romentičen izlet in se veliko nasmejali. Prijavnico najdete na njihovi spletni stani, lahko pa jim pošljete pismo na Ljubezen po domače p.p. 777.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:42 22. Februar 2023.

    Kakšna resničnostna zvezdnica, ona še mimo zvezde šla ni. Bolana afnarija in samopromocija. Kaj vse ta naša uboga zemlja nosi!

  • 17:29 22. Februar 2023.

    A.H.F., vi to resno??? Ženska je bila običajno zdraharca!

  • 16:57 22. Februar 2023.

    "... se vsidrala v srca gledalcem". Komu le, pa ne, no. 😂😂😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.