Naša resničnostna zvezdnica za las ušla smrti

Foto: Osebni arhiv Pia Filipčič Foto: Osebni arhiv Pia Filipčič Foto: Facebook Pia
Pravijo, da je dovolj že trenutek nepazljivosti in zmagovalka prejšnje sezone šova Big Brother je to izkusila na lastni koži.
Oglej si celoten članek

Pia Filipčič je pred kratkim povzročila prometno nesrečo, ki bi se lahko končala precej drugače kot se je.

"Za trenutek sem se zamislila in se z neprilagojeno hitrostjo zaletela v vozilo pred mano. Glede na hitrost in letnik mojega vozila sem imela veliko srečo, da se je vse tako dobro izšlo. Policisti so mi rekli, da so se podobne nesreče končale tudi že s smrtnim izidom, sama pa sem utrpela le nekaj opeklin, ki jih je povzročila zračna blazina," je travmatični dogodek opisala Pia.

Brez poškodb jo je odnesel tudi voznik, v katerega se je svetlolaska zaletela, nam pa je zatrdila, da odslej vozi veliko bolj previdno.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:23 29. Marec 2016.

    no, vzdevek "zvezdnica" zlahka izpustite.<br />hvala.

  • 16:13 29. Marec 2016.

    koliko promilov pa je imela v glavi.po mojem nič manj kot 1 do 2promila

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.