Naša resničnostna zvezdnica zaročena

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Praznična zaroka …
Oglej si celoten članek

Finalistka šeste sezone kuharskega šova MasterChef Kaja Jurač je zaročena. Njen dolgoletni partner, s katerim ima že dva otroka, je očitno pokleknil med božičnimi prazniki, kot je Kaja razkrila na Instagramu.

Kaja, ki z družino živi v Avstriji, je konec leta 2020 veliko medijske pozornosti pretegnila tudi z odločitvijo za povečanje oprsja. "Po dveh porodih telo ni več isto. Dojenje je pustilo posledice in to me je motilo, saj se želim v svoji koži dobro počutiti,“ je povedala in dodala, da je okrevanje po posegu potekalo brez težav. "Odlično se počutim, ta operacija je bila zelo dobra odločitev. Okrevanje je potekalo brez težav. Seveda je bilo ob dveh otrocih malce težje, saj ne smeš nič težkega dvigniti, a partner mi je v tem času zelo pomagal. Po desetih dneh sem bila spet v službi,“ je takrat še povedala za zurnal24.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.