Naša voditeljica hčeri nadela eksotično ime

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banič je pred desetimi dnevi postala mamica. Tako se znajde v novi vlogi …
Oglej si celoten članek

"Vse je točno tako kot sem pričakovala in nič ni tako kot sem mislila," se pošali Ivjana, ki pravi, da s hčerko še lovita ritem, vendar ji je v novi vlogi zelo lepo. S partnerjem Rokom pa sta mali lepotički nadela zelo nenavadno, a pravljično ime in s tem nadaljevala Ivjanino družinsko tradicijo. Deklici, ki je na svet privekala težka dobre štiri kilograme sta nadela ime Vila, idejo za ime je dobil očka.

Sicer pa je voditeljica prava srečnica, saj pravi, da je imela neverjetno lepo porodno izkušnjo. "Rodila sem po naravni poti, brez protibolečinskih sredstev, saj je bila Vila zunaj v dveh urah in pol. Imela sem fantastično babico in veliko čustveno podporo Roka. Vsi so se čudili, kje sem skrivala tako velikega dojenčka," je izdala Ivjana, ki bo prve mesece porodniškega dopusta preživela v Sloveniji, nato pa se družinica odpravlja na Šrilanko, kjer gradijo vilo za turistične namene. "Tam bomo do zime, nato pa se vračam na radijske valove, ki jih že močno pogrešam. Predvsem poslušalce, s katerimi se mi zdi, da sem v teh desetih letih stkala posebno vez," še dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:46 2. April 2016.

    Čez 20 let al pa še prej bo pa Čarovnica

  • 21:01 2. April 2016.

    Pič.. kakšno vsiljivo bebavo nosečniško nastopaštvo. Žurnal, a tudi malo okusa nimaš več za zdravo mero....? Saj ničudno, da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.