Naša voditeljica izgubila otroka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jerica Zupan o peklenskih bolečinah in tragični izgubi …
Oglej si celoten članek

Radijska voditeljica Jerica Zupan je znana po tem, da je brez dlake na jeziku, tudi takrat, ko gre za zelo intimne teme. Trenutno je v veselem pričakovanju in srečna do neba, a ima za sabo tudi zelo bolečo izkušnjo, splav. 

"Imela sem ga lansko leto. Odrezalo mi je tla pod nogami, to so bile peklenske bolečine v spodnjem delu trebuha. Sama sem mislila, da gre za hude menstrualne težave. Dokler me ginekolog ni seznanil, da sem noseča, a da ne gre za dobro novico. Izvidi so kazali, da se je pravljica končala. Šlo je za splav pri vgnezditvi. Sledili so obiski porodnišnice, da smo spremljali padec vrednosti nosečniškega hormona. Takrat me je zares zabolelo v srcu in prav spomnim se, kako sem na parkirišču pred porodnišnico v avtu zajokala," je za zurnal24.si povedala voditeljica. 

Vedno optimistična Jerica pa ni pustila, da jo ta dogodek dotolče. "Življenje gre dalje, miselnost sem inštalirala nazaj na pozitivo. Verjamem, da mi je kasnejša neobremenjenost pomagala pri pisanju nove zgodbe. Pa tudi ginekolog, ki mi je svetoval, naj ne googlam preveč. Zdaj lahko rečem, da sem končno zares srečna. So mi pa množično pisale tudi ženske. Kakšne zgodbe ... Upam in želim si, da vse te ženske najdejo srečo pod soncem. Takih zgodb je ogromno, vedno več. Preden boste nekomu rekli, da se vam zdi, da je že čas za kakšnega otroka, raje premislite še enkrat, morda gre za par, ki se trudi že leta in jim te besede ne dajejo ravno opore. Ženskam bi svetovala, naj enostavno uživajo v spolnosti s svojo ljubo osebo, brez kakršnekoli agende. Največkrat sem prebrala, da so se trudili leta in ko so vrgli puško v koruzo, šli na oddih, so zanosili. Tudi čudeži se dogajajo," je prepričana Jerica. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    16:55 27. November 2020.

    Izgubila nedolžnost, nato pa še otroka. Ga je že kdo našel?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.