Naša voditeljica v solzah, čaka jo operacija

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Maja Pinterič opozarja na izjemno pomembno temo.
Oglej si celoten članek

"Danes zjutraj sem bila dve uri takole. Imam stresno obdobje. Zaključiti moram diplomo in se mi zaradi tega rahlo meša. Poleg tega pa še rahli zdravstveni problemi in o tem hočem malo več povedati, ker se mi zdi pomembno,“ je voditeljica Maja Pinterič razkrila na Instagramu, kjer je opozorila na pomembnost zgodnjega odkrivanja navzočnosti HPV virusa, ki lahko povzroči raka. 

Maja še čaka na izvid, so pa pri njej odkrili rahle spremembe na materničnem vratu. Lepotica bo morala na manjšo operacijo, je še povedala in dodala, da je normalno, da se moramo kdaj zjokati, pomembno pa je tudi, da si nato obrišemo solze in gremo dalje. "Si reči: Imamo to. In biti pozitiven.“

Foto: Instagram maja pintgarič


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 17:22 12. Maj 2021.

    Prenašalci tega virusa so moški, torej baba izbiraj s kom se boš žgala in vsakič mu ga razkuži v solni …

  • 21:24 27. April 2021.

    Kaj sele bo ko se zares zacne zivlenje????? Zdrizasti milenijci

  • 16:28 27. April 2021.

    A kdaj gre kakat tudi objavi?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.