Naša vroča voditeljica v karanteni kot sveže samska

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Opa, po tej objavi bo imela nabiralnike zagotovo nabito polne …
Oglej si celoten članek

Voditeljica Eme Freš in sovoditeljica letošnje Eme, sicer pa ustvarjalka priljubljenega Youtube kanala Neki neki, Maja Pinterič je sveže samska. Brhka Posavka samoizolacijo tako preživlja v krogu družine. "S fantom sva se po dveh letih zveze razšla in sicer tik pred začetkom karantene, ki seveda ni bila razlog. Razlogi so drugi, a o tem ne bi. Najprej mi je bilo težko, sedaj pa sem se že navadila, sem srečna in mi paše, da imam čas zase. Zadovoljna sem," nam je zaupala Maja.

Samoizolacijo preživlja v domači vasi, v krogu najbližjih. Z mlajšo sestro, od katere je starejša le 14 mesecev, sta že od nekdaj zelo povezani in jima nikoli ni dolgčas kadar sta skupaj. "Seveda že pogrešam snemanja, a mi ni dolgčas. Doma sem na vasi, tako da sem veliko zunaj v naravi, na soncu," še pravi Maja.

Foto: Anže Petkovšek Ema 2020

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:49 5. Maj 2020.

    Ljubim Big Bubissss.....

  • 01:38 28. April 2020.

    Kdo je to? Prvič slišim! Ajaaaa... reklama!

  • 01:01 28. April 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.