Našega sanjskega moškega so si želeli tudi Hrvati

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Malo je manjkalo in Gregor Čeglaj bi postal zvezda na hrvaški televiziji.
Oglej si celoten članek

Pri naših južnih sosedih je z njihovo različico šova Sanjski moški zaslovela naša pevka Nuša Rojs, ki je na koncu celo osvojila srce postavnega Mija Matića. V tem šovu pa bi Hrvati, če ne bi bilo covida, lahko videli tudi Gregorja Čeglaja. Šov bi moral naš sanjski moški snemati lani, a je snemanje zaradi pandemije odpadlo, poroča Lady. 

Tako je Gregor pristal v POP TV-jevi različici … Čeglaj, ki je za naš medij informacijo le potrdil, o tej temi pa ni želel govoriti, je za omenjeni medij še povedal, da bi izkušnjo ponovil, da bi si kandidatke lahko izbral sam. Pravi tudi, da ga mika sodelovanje v šovu Zvezde plešejo, v Kmetiji ali Big Brotherju pa ga ne bomo videli …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.