Našemljeni zvezdniki

Foto: Žurnal24 Heidi se je tako že našemila v boginjo Kali. Foto: Žurnal24 Arnold Schwarzenegger in Jamie Lee Curtis Foto: Žurnal24 Jamie Lee Curtis uživa v pripravah na noč čarovnic, še bolj pa na zabavah. Foto: Žurnal24 Calista Flockhart in Harrison Ford Foto: Žurnal24 Christina Millian Foto: Žurnal24 Heidi Klum in njen mož se vsako leto potrudita okrog kostumov za noč čarovnic. Foto: Žurnal24 Pa tudi v mačko. Foto: Žurnal24 Seal Foto: Žurnal24 Tudi Paris Hilton rada obiskuje zabave za noč čarovnic. Bila je že mornarka. Foto: Žurnal24 In zapornica. Foto: Žurnal24 Njeni kostumi pa so vsako leto izjemno izzivalni. Foto: Žurnal24 Holly Madison Foto: Žurnal24 Jake Gyllenhaal Foto: Žurnal24 Katerina Graham Foto: Žurnal24 Khloe Kardashian Foto: Žurnal24 Tudi igralec Kyle MacLachlan je precej izviren ... Foto: Žurnal24 ... in grozljiv. Foto: Žurnal24 Pink Foto: Žurnal24 Kim Kardashian in Reggie Bush Foto: Žurnal24 Teri Hatcher
Hollywoodski zvezdniki so že pripravljeni na najbolj odštekano noč v letu, mi pa smo poiskali nekaj najboljših zvezdniških kostumov, s katerimi so nas na noč čarovnic presenetili v preteklih letih!
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.