Naši košarkarji niso izbirčni

Foto: Miha Matevž / Terme Zreče
Foto: Miha Matevž / Terme Zreče
Za zdravo prehrano naših košarkarjev je med prvenstvom odlično poskrbljeno. V hotelu, kjer bivajo, pa so nam zaupali, da fantje niso izbirčni.
Oglej si celoten članek

"Slovenska reprezentanca v času bivanja med evropskim košarkaškim prvenstvom nima tako strogih zahtev glede prehrane, kot jih je imela v času priprav na prvenstvo," nam je zaupal Anže Polanec, predstavnik za medije iz Term Zreče, kjer te dni bivajo naši fantje.

"Na dan imajo štiri obroke, pri katerih popijejo veliko vode in svežih sokov," dodaja Polanec in razlaga, da se izogibajo serviranju jedi, ki vsebujejo nasičene maščobne kisline, predvsem svinjskemu mesu.

"Na dan tekme je večji poudarek na svežem sadju. Seveda jih znamo presenetiti tudi s kakšno sladico, predvsem po junaški zmagi," zaključuje sogovornik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.