Naši pevci reševali osnovnošolski test, bi ga vi znali rešiti?

Fantje iz skupine Polkaholiki so bili dovolj pogumni in pristali v reševanje osnovnošolskega testa. V videu, ki je objavljen na novem, skrajno kul YouTube kanalu Joonglaa, si lahko ogledate, ali so se med reševanjem začeli potiti.
Oglej si celoten članek

Reneja, Žiga, Gašperja in Matica, ki sestavljajo zasedbo Polkaholiki in s pesmijo Povej, povej osvajajo Slovenijo in tudi Hrvaško, kjer so jih označili celo za senzacijo, smo posedli za mizo in jim pred nos pomolili test, ki bi ga moral sredi noči znati rešiti vsak osnovnošolec.

Foto: joonglaa polkaholiki

Koliko črk ima slovenska abeceda, katera od naštetih ptic ni ptica selivka, napiši besedo, ki se začne na črko, ki je v abecedi na 20. mestu, je le nekaj vprašanj, na katera so morali fantje odgovoriti. 

V zgornjem videu si poglej, ali so vsi domov prinesli petico.

Foto: joonglaa polkaholiki

"Mama je rekla, da bo vesela, ne glede na to, kar bom prinesel domov. Po mojem bo tudi to v redu. Ne bo pa ravno keksov spekla …,“ je svoj rezultat pokomentiral Matic. Je bil on tisti, ki se je najslabše odrezal?

Foto: joonglaa polkaholiki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:05 16. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.