Naši resničnostni zvezdnici na sodišču, eni menda grozi celo zapor

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Dobila naj bi 2 leti pogojne kazni.
Oglej si celoten članek

Kot nam je razkrila Ana Pusovnik (Sanjski moški), je na sodišču dosegla pravico, povračilo škode in duševni mir, ki ji ga je po njenih besedah kalila nekdanja udeleženka šova Ksenija Kranjec (Big Brother, Kmetija). "Šlo je za uničevanje lastnine, grožnje, nadlegovanje, blatenje mojega imena in tudi zasledovanje. To se je zgodilo pred enim letom, vmes pa so bili še trije spori, na katere pa se nisem odzvala, saj sem zadevo že predala policiji in sodišču," nam je povedala Pusovnikova.

Spor pa je po enem letu dobil tudi sodni epilog, Ksenija mora Ani poplačati materialno škodo v višini 660 evrov in stroške sodišča, je povedala slednja. Dobila je tudi 2 leti pogojne kazni, v kolikor jo prekrši ali ne poplača stroškov, mora za 5 mesecev v zapor, je še razkrila Pusovnikova.

Za komentar smo poklicali tudi Ksenijo Kranjec, a je nedosegljiva. 

ksenija kranjec, jan klobasa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:42 6. Januar 2023.

    2 pocestnice se med sabo pričkata....kakšna novica...v stilu zurnala, kot ponavadi ... ničvreden trač

  • 12:18 6. Januar 2023.

    Vse babe so zrele za obravnavo pri psihijatru

  • 12:09 6. Januar 2023.

    Jao bože, babe zmešane, delat pojdite na pa se po medijih vlačit z aferami in mislit, da boste od tega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.