Našli Blanketovo nadomestno mater

Foto: Žurnal24
Še vedno ni znano, kdo je biološka mati najmlajšega sina Michaela Jacksona, našli pa naj bi njegovo nadomestno mater.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo, naj bi Blanketa devet mesecev pod srcem nosila medicinska sestra Helena, ki je za svoje storitve od pevca prejela 20 tisoč ameriških dolarjev.

Še vedno pa ni znano, kdo je otrokova biološka mati, ki po vsej verjetnosti niti ne ve, da so njeno jajčece oplodili s spermo kralja popa. " Michael je imel že dva otroka, a želel si jih je še več. Hotel je točno določen tip otroka, zato je morala mati izpolnjevati njegove zahteve," je izdal prijatelj zvezdnika.

Jacko je tudi nadomestno mater iskal kar nekaj časa. "Izbral je Heleno, ker ima korenine v Južni Ameriki, sama pa je Američanka. Tudi njena koža je svetlejše polti. Všeč mu je bila, ker je bila zelo privlačna in inteligentna," je še izdal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.