Našli posmrtne ostanke brata igralke Kristin Cavallari

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Kristin Cavallari žaluje za svojim starejšim bratom Michaelom.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Kristin Cavallari "Moje srce se je zlomilo na milijon koščkov. Mickey, vedno sem se lahko zanesla na to, da me boš spravil v smeh. Imel si dobro srce, pogrešali te bomo. Nimam besed, vem pa, da si sedaj na lepšem kraju in da si našel mir. Zelo te imam rada,“ se je igralka, znana po seriji The Hills, in modna oblikovalka Kristin Cavallari poslovila od svojega starejšega brata Michaela.

Michaelove posmrtne ostanke so našli na hribovitem in kamnitem območju v Grand Countyju v zvezi državi Utah. Prižgano vozilo 30-letnika pa so našli ob bližnji cesti.

Kaj točno se je z zvezdničinim bratom zgodilo, ni znano. Policija je sporočila le, da so njegovo truplo odpeljali k mrliškemu ogledniku.
Foto: Profimedia Kristin Cavallari
Michaela, ki je imel v preteklosti velike težave, pogrešajo od 27. novembra. Pet dni pred njegovim izginotjem je bil v Kaliforniji aretiran, nazadnje pa so ga živega videli na posnetku varnostne kamere neke trgovine.

28-letna Kristen, ki je pred kratkim povila tretjega otroka, je bila na svojega brata zelo navezana, poročajo mediji. "Ščitila ga je in mu poskušala po svojih najboljših močeh pomagati,“ je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.