Naslonjač, v katerega se lahko ovijete

Foto: deezen.com Naslonjač Foto: deezen.com Naslonjač Foto: deezen.com Naslonjač Foto: deezen.com Naslonjač Foto: deezen.com Naslonjač Foto: deezen.com Naslonjač
V dneh, kot je današnji, bi se najraje ovili v toplo odejo in zleknili v mehak naslonjač. Kaj pa, če bi imeli kar oboje v enem?
Oglej si celoten članek

Naslonjač, ki je nastal po zamisli poljske oblikovalke Age Brzostek, je udoben in predvsem topel, za kar poskrbi volneno pleteno pregrinjalo, v katerega se lahko ovijete. In če vas skrbi, da se v pregrinjalo ne bi mogli oviti tako, kot želite, nič za to. Oblikovalka je pomislila tudi na to. Pregrinjalo je snemljivo in ponuja več različnih možnosti "oblačenja" naslonjača pa tudi ovijanja njegovega uprabnika. Za ljubitelje knjig in revij je ob strani tudi žepek, v katerega lahko med počivanjem pospravite čtivo.

Kot nalašč za lenarjenje, branje ali gledanje najljubše serije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.