Nasmejala vse: Slovenka pokazala, kako se možu sporoči, da si "ruknila" avto

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Smeh zagotovljen.
Oglej si celoten članek

Uporabnica Tik Toka je objavila video, v katerem iz avtomobila kliče svojega moža in mu na precej zabaven način sporoči, da se je zaletela. "Se spomniš, ko sem bila noseča, pa si rekel, da sva noseča in ko si vsem rekel, da sva rodila," voznica po telefonu vpraša soproga. Ko ji ta odgovori, da se spomni, mu soproga odgovori: "No, ravnokar sva ruknila avto." 

Seveda je s svojim sporočilom soprogu nasmejala uporabnike Tik Toka in vsem, ki se bodo kdaj znašle v podobni situaciji, dala odlično idejo! Preverite v videu. Zakonca, ki ustvarjata Tik Tok videe pod imenom To old to be bored, se tudi sicer šalita na račun dolgetnega življenja v zakonu. 

@tooldtobebored Zakonsko življenje 😂 #fypシ #funny #marriageisfun #news #tiktokslovenija #foryou #zabava ♬ original sound - ToOldToBeBored
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.