Našo estradnico poskušal kupiti za eno noč

Foto: Osebni arhiv Tanja Balabanič Foto: Osebni arhiv Tanja Balabanič Foto: Osebni arhiv Tanja Balabanič Foto: Osebni arhiv Tanja Balabanič
Na Facebooku ji je ponudil več tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Tanjo Balabanič, nekdanjo tekmovalko resničnostnega šova Bar, je želel neznanec na Facebooku premamiti s ponudbami za več tisoč evrov. Kot je povedala za Žurnal24, ji je najprej pisal, če bi se fotografirala: "Na hitro me je vprašal, če me zanima neko fotografiranje ob avtomobilih. Ker me je zanimalo, kakšne so te fotografije, sem ga prosila, če mi lahko pošlje kakšen primer. A je rekel, da raje ne bi, zaradi diskretnosti do deklet. Takoj sem vedela, da tu nekaj smrdi. Predlagal je, da mi jih lahko pokaže v živo, če greva na kavo, a sem odklonila."

Foto: Facebook Tanja Balabanič Neznančeve ponudbe se tu niso končale, pravi Tanja: "Kasneje me je brez zadržkov vprašal, če bi se fotografirala gola. Brez pomislekov sem odklonila in mu dala vedeti, da me to ne zanima. Naslednja ponudba je bila, da bi mi plačal 4000 evrov, če bi bila spremljevalka in to opravičeval, češ, koliko deklet se s tem preživlja. No, zadnja ponudba pa je bila, da sem lahko njegova osebna ljubica in da bi me za to tudi dobro financiral."

Tanja poudari, da proti podobnim fotografijam nima nič proti, če so le narejene okusno. Všeč so ji fotografije legendarne revije Playboy in da proti takšnim nima nič. To, kar pa ji je ponujal neimenovani moški, pa ji nikakor ne diši. Pravi, da se ji zdi, da je profil lažen, da je pred tem blokirala že dve drugi osebi ter da ima na sumu, da je to ena in ista oseba.

"Ne vem več, kaj naj naredim. Piše mi brez prestanka, od sedmih zjutraj do enajstih zvečer. To ni več normalno. On piše, tudi če ne odpišem," zaključi Vrhničanka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 13:01 6. December 2016.

    To je bila uradna ponudba.. pod mizo, je pa šla .. ZA KOLKO.. ??

  • 20:51 5. December 2016.

    zakaj bi pa nekdo nekomu nekaj ponujal, če pa ni vredno tega, a ima odprti s.p.

  • 13:53 4. December 2016.

    Estradnica?Kje?Prvič slišim za tole revše.Glede na sliko(če je to ona),pa ne bi ponudil niti dvajsetaka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.