Našo lepotico najel znani milijonar!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Znan je kot kralj Instagrama, v oči pa mu je padla tudi naša Ula Šemole …
Oglej si celoten članek

Ula Šemole, Instagram zvezda, ki  danes živi na Baliju, nekoč pa je vodila enega izmed ljubljanskih klubov, je pred mesecem dni dobila ponudbo, ki je ne gre zavrniti. Dan Bilzerian ima na Instagramu skoraj 30 milijonov sledilcev, na računu pa 150 milijonov dolarjev in je znan pod vzdevkom kralj Instagrama. Njegov profil je poln fotografij lepih deklet, divjih zabav in rajskih potovanj, katerih del je postala tudi Ula. 

"Do sodelovanja je prišlo preko družabnih omrežij. Z Danom imava nekaj skupnih prijateljev in tako mi je poslal ponudbo. Dan je ko božiček za odrasle. Kdo se ne bi družil z njim," je Ula povedala za 24Sata in dodala, da si od sodelovanja obeta "več dela, več potovanj in več zabave." Pravi, da Dan ni njen tip moškega, da pa se lahko od njega zagotovo veliko nauči.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:39 9. November 2019.

    kurvanska posla

  • 08:39 6. November 2019.

    Drugs,sex & rock'n'roll.....

  • 08:11 6. November 2019.

    to te bo pekla rit...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.