Nasveti Nike Veger za popestritev poletja

Foto: Asos
Foto: Asos
Vzemite si čas za ustvarjanje na plaži ali doma in si naredite modne ter praktične trakove za lase. Enostavno in zabavno!
Oglej si celoten članek

Znana vizažistka Nika Veger po novem raziskuje, ustvarja in opaža vse lepo na svojem blogu beautyfullblog.si. Tokrat je z nami delila nasvet, kako narediti pisane modne elastične trakove za lase, ki bodo poskrbeli za simpatično urejen izgled vaše slane morske pričeske, praktični pa so tudi za deklice, saj jim umaknejo lase z obraza.

Potrebujemo

  • elastiko (navadno, ki ste jo sicer s seboj na počitnice vzeli za gumitvist)
  • šivanko
  • nit
  • škarjice
  • za okras: školjke, perlice, trakove, gumbe, ...

Postopek:

  1. Elastiko odrežite na potrebni dolžini (ne sme biti pretesna).
  2. Konca ‘zarobite’ z ognjem, da se elastika ne bo parala, nato ju položite enega na drugega, da elastika sklene krog in ju zašijte.
  3. Na nasprotni del kroga (ali pa nekoliko na strani) prišijte željen okras.

Foto: Nika Veger trakovi

Foto: Nika Veger Trak

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.