Nataknil ji je prstan

Foto: Flynet Leighton Meester Foto: EPA Kelly Clarkson Brandon Blackstock Foto: Žurnal24 Josh in Yessica sta dobila naraščaj.
V Hollywoodu je spet romantično. Poleg zaroke odmevata še dve novi nosečnici.
Oglej si celoten članek

Zvezdniška zaročenka tega tedna je opravljivka Leighton Meester, njen fant Adam Brody jo je namreč presenetil z zaročnim prstanom. Parček, ki se je zbližal leta 2011 na snemanju filma The Oranges se namerava poročiti poleti.

Še dve novi nosečnici

Veliko življenjsko prelomnico pa doživlja tudi pevka Kelly Clarkson, ki je v veselem pričakovanju. "Noseča sem. Z Brandonom sva tako navdušena. Najboljše zgodnje božično darilo vseh časov," je Kelly sporočila na Twitterju. Da si pevka in njen mož Brandon Blackstock, ki sta se poročila oktobra, želita kopico otrok, ni skrivnost, želja pa se jima je hitro po poroki že začela izpolnjevati.

Bo pa drugič postal očka igralec Josh Holloway, najbolj poznan po svoji vlogi v seriji Skrivnostni otok. S svojo soprogo Yessico Kumala že ima štiriinpolletno hčerko Javo. Spola otroka zakonca še ne vesta.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.