Nataknite jih kar v pisarni!

Foto: Žurnal24 Nožek, vilice, žlica in kuli - štiri v enem! Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Koga ne muči resničnost, v kateri imamo vedno premalo časa za malico ali minikosilo v službi? Pomoč, ki se imenuje Din-ink, prihaja iz Italije.
Oglej si celoten članek

Štirje italijanski oblikovalci so izum, ki so ga nekateri takoj označili za "preprosto genialnega", posvetili "vsem zaposlenim, ki radi kaj pojedo v službi, pa pri sebi nikoli nimajo jedilnega pribora". Hrana je dostavljena ali prinesena s seboj, noža, vilic in žlice pa nikjer! Din-ink je kompletek, v katerem so majhni plastični nožek, vilice in žlica, ki se jih preprosto natakne na kemični svinčnik in tudi po obliki močno spominjajo na pokrovčke za kulije. Kljub računalnikom papir in kemični svinčniki še vedno ležijo na vsaki mizi, so razmišljali Italijani, ki so za Din-ink že dobili kar nekaj priznanj.

 

Preberite še:

Hišica za manj kot tisoč evrov
Ljubica, kako se počutiš danes?
Za tiste, ki ne morete brez!

Jedilni pribor Din-ink je narejen iz biorazgradljive reciklirane plastike (razpadla naj bi že v 180 dneh) in prenese temperature do 105 stopinj Celzija. Pameten, praktičen, preprost in ekološko ozaveščen izum? Navdušil je že mnoge. In zdaj izgovor, zakaj žvečite kemični svinčnik, ni več potreben. Din-ink si oglejte v fotogaleriji!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.