Natalie gradi bolnišnico

Foto: Žurnal24 Igralka že vrsto let prispeva za delovanje jeruzalemske bolnišnice. (Foto: Flyne
Natalie Portman poziva k zbiranju sredstev za izraelsko bolnišnico, kjer se je tudi sama rodila.
Oglej si celoten članek

Oskarjevka Natalie Portman je v dveh videih pozvala k zbiranju sredstev za gradnjo novega bloka jeruzalemske bolnišnice Hadassah, kjer se je leta 1981 rodila tudi sama.

"Gre za zdravljenje. Gre za sočutje. Gre za življenje. Gre zate. Ne čakamo na prihodnost, temveč jo gradimo," je o novem bolnišničnem bloku bolnišnice Hadassah, ki naj bi bil odprt prihodnje leto, dejala Portmanova. Igralka je bila rojena kot Natalie Hershlag 9. junija 1981 prav v omenjeni bolnišnici. Še kot otrok se je s starši preselila v ZDA, a še vedno aktivno govori hebrejščino.

"Natalie je prijazno in skromno dekle," je dejal predstojnik travmatološke enote bolnišnice Avi Rifkind za časopis Yediot Ahronot in dodal, da igralka že več let prispeva za delovanje bolnišnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.