Natalie razkrila ime svojega sina

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralka Natalie Portman in njen zaročenec Benjamin Millepied sta javnosti razkrila, kako sta poimenovala svojega prvorojenca.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Natalie pred enim mesecem rodila prvega otroka, je zdaj končno razkrila, kako ga je poimenovala. Z zaročencem Benjaminom, s katerim sta se spoznala na snemanju filma Črni labod, sta se odločila, da bo sinu ime Aleph. Aleph je prva črka hebrejske abecede in se lahko črkuje tudi "alef". Kdo je izbral takšno ime, pa parček ni želel razkriti.

Ime je razkril neki izraelski časnik, igralka pa ga še ni javno komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.