Natalie razkrila spol otroka

Foto: Žurnal24 To bo za 29-letno igralko prvi otrok. (Foto: Reuters)
Natalie Portman je razkrila spol otroka, ki ga bo rodila spomladi.
Oglej si celoten članek

Igralka je že decembra svojim oboževalcem razkrila, da s koreografom Benjaminom Millepiedom pričakujeta svojega prvega otroka, zdaj pa sta še razkrila, da se jima bo rodil fantek, poročajo ameriški mediji.

"Le ožji družini in prijateljem sta povedala, da pričakujeta fantka. Oba sta zelo vznemirjena, Benjamin pa komaj čaka, da bo postal očka," je za časopis Life & Style Weekly povedal neimenovani vir.

Natalie in Benjamin sta par postala med snemanjem filma Črni labod, za katerega ji filmski poznavalci napovedujejo zmago in nominacijo za prestižnega oskarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.