Natalie razkrila vse

Foto: Žurnal24 Natalie je razkrila več, kot bi si želela.
Pevka Natalie Imbruglia je na prireditvi Britov pokazala vse. Morda je prav to v njeno naročje pripeljalo princa Harryja.
Oglej si celoten članek

Kratka obleka, trenutek neprevidnosti, in podelitev Britov je postala še bolj zanimiva. Navdušili niso ne nagrajenci ne podeljevalci nagrad. Fotografi so si meli roke, ko so v objektiv ujeli mednožje pevke Natalie Imbruglia.

Natalie se je ogrela za princa Harryja. © 24sata

 
Za pevko naj bi se ogrel britanski princ Harry , ki se je pred kratkim razšel z dolgoletno spremljevalko Chelsy. Pred tednom dni sta se oba udeležila zabave v maskah v Londonu. 24-letni princ in deset let starejša Natalie sta se zapletla v globok pogovor, poln smeha in flirtanja. Natalie je svoji prijateljici priznala, da se ji Harry zdi seksi.

Po zabavi sta si izmenjala že nešteto sporočil. Pevkini prijatelji čakajo, kaj se bo iz vsega skupaj razvilo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.